Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΦΙΛΕ BABIS ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ

Φιλε BABIS εχεις δικιο αλλος ειναι ολογος για τον οποιο ξεκινισαμε, αυτο ομως δεν μας εμποδιζει να αναρτουμε οτι ο καθε ενας πιστευη, τωρα αν εσυ μπορεις με καποιο τροπο μπωρεις να συμβαλεις στον αρχικο στοχο θα ηταν ευχης εργο και σε παρακαλω να το κανεις.

Το αλλο τωρα το οτι συμφωνω με το συγκεκριμενο προσωπο σε αυτο το θεμα δεν με κανει απαραιτητα και ψηφοφορο του κοματος της αλλωστε και αλλοι πολιτικοι χοροι ειναι υπερ της συμετοχης και για να το κανω σαφες,πιστευω πως εχω μια δυναμη στα χερια μου την ψηφο και την χρησημοποιω αναλογα με τις αναγκες της πατριδας ειτε ειναι αριστερα ειτε δεξια δινω δυναμη σε αυτον που δεν εχει και την περνω απ'αυτον που δεν την διαχειριζεται σωστα αυτα και ευχαριστω.


ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.



ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ STEFRA.
    Στο τέλος του σχολίου, έγραψα και τη δική μου άποψη για την αποχή, οπως γραφεις κι εσυ τωρα και η αποψη σου ειναι απολυτως σεβαστη.
    Για τα υπολοιπα, για να μην κουρασω μια κι εγραψα και στο Λευτέρη για το ιδιο θεμα, δες την παρεμβαση μου σαν προταση, οχι σαν παρατηρηση.
    Θα στείλω email στο Λευτέρη με κάποια πράγματα που σκέφτομαι και θα του ζητησω να στα μεταφερει για να τα κουβεντιασουμε, και να προσπαθησουμε να οργανωσουμε καλυτερα αυτη την προσπαθεια, μια και απ'οσο καταλαβαινω κανεις μας δεν εχει εμπειρια στο blogging.

    ΦΙΛΙΚΑ
    BABIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή