Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καλημερα σας Κυριες-οι
Πιστευω οτι αυτη θα ειναι η τελικη μορφη του ιστολογιου. Βεβαια, καποιες διορθωσεις 'η βελτιωσεις μπορει να γινουν και ακουω προτασεις.
Τωρα θα μου πειτε υπαρχουν τοσα  blogs τι θα προσφερει ενα παραπανω; Αυτο το blog ηταν μια ιδεα, που γεννηθηκε διαβαζοντας ενα αλλο blog, και καποιος το προτεινε.Δημιουργηθηκε,για να ενωσει τις φωνες ολων μας εναντιον του  ΟΑΕΕ. Εμας, που θεωρουμε, οτι ο οαεε, εκτις απο το να εισπρατει χρηματα, δεν προσφερει κατι ουσιαστικο.Μια σκεψη ειναι να  κινηθουμε δικαστικα εναντιον του. Επειδη ομως το κοστος μιας δικης, ειναι αρκετα μεγαλο, καλο ειναι να συγκεντρωθουμε αρκετοι απο εμας, ωστε να επιμερισθουν τα εξοδα. Επιπλεον να εχουμε αρκετους λογους και λογικους για να κινησουμε  την διαδικασια της αγωγης. Ακομη, ισως το διαβαζει καποιος δικηγορος η' καποιος απο εμας να γνωριζει καποιον δικηγορο που να ασχολειτε  με τετοια θεματα να μας καθοδηγησει.
Τωρα για το ιδιο το blog.
Ασχοληθηκα, προσωπικα,για την δημιουργια του , να ελθει σε μια καλη και ευχρηστη μορφη. Τωρα νομιζω οτι ειναι αρκετα χρηστικο. Θεωρω, λοιπον, οτι , ναι μεν μας ενδιαφερει, πρωτιστα, ο οαεε, αλλα θελουμε να μαθαινουμε και καποια αλλα νεα. Και αφου μπαινουμε σε αλλα  blogs γιατι οχι και εδω.Και κανεις δεν μας υποχρεωνει  να ασπασθουμε οτι διαβαζουμε. Αν θελουμε δεν το διαβαζουμε καθολου. Πιστευω ομως, οτι εχοντας διαφορετικες αναρτησεις, θα μεινει ενεργο, για να φτασουμε καποια στιγμη στο σκοπο μας. Εκτος, βεβαια, αν οι αναρτησεις για τον οαεε ειναι τοσες πολλες, και μακαρι, οποτε δεν θα προλαβαινουμε, στο χρονο που εχει ο καθενας μας να διαβαζει κατι αλλο.
Λοιπον, θα δειτε δεξια της αναρτησης, την λεξη "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" Οποτε,μπαινοντας, αν σας ενδιαφερει π.χ. ο οαεε κανετε "κλικ" πανω του και βλεπετε ολες τις αναρτησεις σχετικα.
Οσοι αναρτουν θεματα ας τους δινουν το αντιστιχο ονομα στο σημειο που λεει "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" ,οποτε θα αποθηκευονται και εκει που πρεπει, για να τα βρισκουμε ευκολα.
Δημιουργησα και αλλη μια ενοτητα, με το ονομα "ΙΣΤΟΣ " Εκει ας γραφουμε οσοι ειμαστε  αποφασισμενοι, οταν βρεθουν λογοι και χρηματα να προχωρησουμε δικαστικα. Εγω βαζω πρωτα το ονομα μου. Μπορουμε να γραφουμε και με ψευδωνυμο, αλλα να μπορουμε να βρεθουμε οταν χρειαστει να προχωρησουμε.
Αυτα για σημερα.Αυριο θα προσπαθησω να αναρτησω καποιους λογους, που πιθανον να μπορουν να σταθουν σε ενα δικαστηριο.
Καλη εβδομαδα και καλο μηνα.

1 σχόλιο:

  1. Λευτερη προσπαθω και απο την πλευρα μου να βρω καποιον που να ειναι γνωστης θεματων που εχουν σχεση με το δημοσιο γενικοτερα για να συμετασχει με τις γνωσεις του δλδ να μας καθοδηγει στα οποια προβληματα εχουμε και δημοσιευουμε εδω,δυσκολο θα μου πεις αλλα θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή