Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

[Κινητοποίηση]: Όχι στην Απόχη της Αποχής - Ενημερώστε τον κόσμο!

Επειδή κάποια ΜΜΕ προωθούν ρεπορταζ όπου το 99% των πολιτών λέει πως θα αντιδράσει και δεν θα ψηφίσει κανέναν (περνώντας την εντύπωση πως αυτό είναι το σωστό στους τηλεθεατές), προτείνω εμείς οι bloggers να κάνουμε την δικιά μας καμπάνια/κινητοποίηση. Παρακάτω δίνεται ένα ανυπόγραφο φυλλάδιο (το σλόγκαν δεν είναι δικό μου), το οποίο θα μπορούσε να εκτυπωθεί σε Α4, και να αποδώσει 2 αντίγραφα ανά φύλλο (για οικονομία). Όποιος θέλει το προωθεί μέσω των blogs, το κατεβάζει και το μοιράζει.


(κλικ για μεγέθυνση)
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_1072.html


4 σχόλια:

  1. STEFRA ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ;
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλα ακολουθησε το link και κανε και την δικη σου ερευνα και θα καταλαβεις δεν θελω να σας οδηγησω σε καποιον πολιτικο χωρο, εγω απλα μεταφερω ειδησεις που βρησκω ενδιαφερουσες,τα υποληπα ειναι θεμα του καθε ενος. Πως δηλαδη θα αξιοποιηση την πληροφορια
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο που υποτιθεται οτι αυτο ειναι ενα blog που ασχολειται με την αδικια των ασφαλιστικων ταμειων και κυριως του ΟΑΕΕ.
    Κανω λαθος; Ξεκινησε απο ενα αλλο blog για να συγκεντρωθει κοσμος και να αποκτησουμε δυναμη για να παλεψουμε μαζικα εναντια στη ληστρικη τακτικη των ταμειων που δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο ζητανε και απειλουν.
    Αν ειναι να γινει ενα blog ποικιλης υλης και προμοταρισματος υποψηφιων (και μαλιστα του ΛΑΟΣ) ας το λεγαμε cosmopolitan η οτιδηποτε αλλο.
    Λυπαμαι αλλα ετσι δεν θα βρεθουν ουτε δικηγοροι να μας στηριξουν, ουτε καν συμπασχοντες.
    Δεν θελω να παρεξηγηθω, αλλα θεωρησα οτι θα οργανωσουμε κατι εδω και βλεπω πως εχουμε ξεφυγει εντελως απο τον αρχικο στοχο.
    Και ενα σχολιο για το συγκεκριμενο αρθρο. Το μονο που τους φοβιζει ειναι η αποχη, γι 'αυτο προσπαθουν να μας πανε στις καλπες με οποιοδηποτε τροπο.
    Αυτη τη φορα ας μην τους νομιμοποιησουμε.
    ΦΙΛΙΚΑ
    BABIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε BABIS εχεις δικιο αλλος ειναι ολογος για τον οποιο ξεκινισαμε, αυτο ομως δεν μας εμποδιζει να αναρτουμε οτι ο καθε ενας πιστευη, τωρα αν εσυ μπορεις με καποιο τροπο μπωρεις να συμβαλεις στον αρχικο στοχο θα ηταν ευχης εργο και σε παρακαλω να το κανεις.
    Το αλλο τωρα το οτι συμφωνω με το συγκεκριμενο προσωπο σε αυτο το θεμα δεν με κανει απαραιτητα και ψηφοφορο του κοματος της αλοστε και αλλοι πολιτικοι χοροι ειναι υπερ της συμετοχης και για να το κανω σαφες,πιστευω πως εχω μια δυναμη στα χερια μου την ψηφο και την χρησημοποιω αναλογα με τις αναγκες της πατριδας ειτε ειναι αριστερα ειτε δεξια δινω δυναμη σε αυτον που δεν εχει και την περνω απ'αυτον που δεν την διαχειριζεται σωστα αυτα και ευχαριστω.

    ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.


    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή